magnaicons/hamburger

Menu

Ønskeliste

Haibike

Oplev et bredt udvalg af højkvalitetsbatterier til Haibike elcykler på vores kategoriside for Haibike elcykelbatterier. Med et nyt Haibike-cykelbatteri kan du understøtte din Haibike-cykel korrekt og sikre din Haibike-elcykels høje ydeevne. Nu kan du forbedre din køreoplevelse og øge rækkevidden på din Haibike elcykel! Er du i tvivl om, hvilket Haibike-cykelbatteri der er det rigtige til din elcykel? I teksten nederst på denne side vil vi fortælle dig mere om de forskellige typer Haibike-batterier og de Haibike-cykelmodeller, som disse batterier normalt er monteret i. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte vores kundeserviceteam. De vil med glæde hjælpe dig!

Læs mere

1 vare

Bosch PowerTube 500 Horizontaal 36V 13.4Ah fietsaccu

På lager

Regular Price 4.401,42 Special Price 3.871,76
loader
Indlæser...

Haibikes historie og grundlæggelse

Haibike er et tysk mærke, der har specialiseret sig i at fremstille elektriske cykler (også kendt som "elcykler"). Virksomheden er kendt for den høje kvalitet af de elcykler, de leverer. Denne høje kvalitet viser sig blandt andet i brugen af avancerede teknologier og materialer.

Haibike blev grundlagt i 1995 af Susanne og Felix Puello i Schweinfurt, Tyskland. Virksomheden udsprang dengang af moderselskabet Winora og har i dag stadig base i Schweinfurt. Helt fra begyndelsen fokuserede Haibike på at producere mountainbikes af høj kvalitet. Men i 2010 begyndte mærket at udvikle elektriske citybikes og blev hurtigt en pioner inden for e-mountainbikes. I dag er Haibike således ikke længere kun kendt for sine almindelige mountainbikes, men mest kendt for sine sporty elektriske mountainbikes. I øvrigt har Haibike udvidet sit sortiment af elcykler betydeligt i de senere år.

Haibike elektriske cykler logo

Fokus på elcykler og el-mountainbikes

I dag er Haibike bedst kendt for sit omfattende udvalg af elcykler, der spænder fra e-mountainbikes til elektriske trekking- og citybikes. Haibikes sortiment er blevet udvidet meget i de senere år med et stærkt fokus på innovation og teknologi. Disse forskellige Haibike-cykelmodeller bruger forskellige avancerede drivsystemer og batteriteknologier. Nedenfor er der mere information om både Haibikes teknologiske funktioner og de almindelige Haibike-drivsystemer og cykelbatterier, der passer til dem.

Haibike elektriske cykler logo

Haibikes teknologiske egenskaber

Haibike stræber efter teknologisk innovation i deres design. Det omfatter (primært i deres elektriske mountainbikes) f.eks. avancerede rammestrukturer, affjedringsteknologier og bremse- og gearskiftesystemer. Virksomheden integrerer også (hovedsageligt i deres elektriske bycykler) forskellige forbindelsesfunktioner, som for eksempel Haibike e-Connect smartphone-appen, der giver ryttere mulighed for at spore og justere deres cykelpræstation. Derudover udsender mange af Haibikes elcykler et GPS-signal.

Haibike e-connect app

Med Haibike e-Connect-appen kan du så spore, hvor din elcykel befinder sig. Nogle Haibike elcykler har også sensorer, der kan måle, når nogen er faldet med elcyklen. I e-Connect-appen kan du indstille, at der sendes en besked, når nogen er faldet med cyklen. Du kan også måle din sportslige præstation. Det skyldes, at de fleste nye Haibike-cykler kan måle din tilbagelagte distance, cykeltid, hastighed og rute. Du kan derefter nemt gemme eller dele disse med din smartphone.

Bosch- og Yamaha-drivsystemer

Haibike integrerer forskellige drivsystemer i deres elcykler, herunder hovedsageligt systemer fra Bosch og Yamaha. Disse systemer tilbyder forskellige assistanceniveauer og funktioner, så cyklisterne kan nyde en personlig og behagelig køreoplevelse. Bosch- og Yamaha-drivsystemer findes i mange cykelmærker og er af meget høj kvalitet. Derfor bidrager brugen af drivsystemer af høj kvalitet til Haibike-cyklernes ydeevne og pålidelighed. Hvis du ser på elmotoren på din elcykel, kan du ofte allerede se på logoet, hvilket mærke drivsystemet på din Haibike-elcykel er.

Bosch og Yamaha batterier til elektriske cykler

Bosch PowerPack Classic cykelbatterier

Haibike integrerer Bosch PowerPack Classic-cykelbatterier i flere af deres elcykelmodeller. Det drejer sig primært om Haibike-elcykler til og med modelår 2018. I de efterfølgende år er Bosch PowerPack Classic ikke længere at finde i Haibikes elcykler. I øvrigt er Bosch PowerPack Classic-batterierne meget pålidelige og tilbyder en afbalanceret kombination af kraft og holdbarhed. Vi vil råde dig til at sikre dig, at du rent faktisk udskifter din PowerPack Classic med en Classic og ikke en PowerPack Performance/Active.

Faktisk findes der ud over PowerPack Classic-batterierne også PowerPack Performance/PowerPack Active-batterier på markedet. Classic-batterierne kan ikke udskiftes med Performance/Active PowerPack-batterierne. Når du er på udkig efter et nyt Bosch-batteri, er det meget vigtigt, at du først omhyggeligt finder ud af, hvilket Bosch-cykelbatteri der sidder på din elcykel. Det skyldes, at der findes to forskellige typer Bosch PowerPack-batterier: Bosch PowerPack Classic-batterierne og Bosch PowerPack Performance/Active-batterierne. De to forskellige typer Bosch-cykelbatterier er ikke indbyrdes udskiftelige, hvilket betyder, at du ikke kan udskifte den ene type batteri med den anden. Desuden findes Bosch PowerPack classic både i en bagagebærerversion og en rammeversion.

Bosch PowerPack Performance/Active cykelbatterier

Til elcykler, der skal kunne levere ydelse af meget høj kvalitet, bruger Haibike ofte bl.a. Bosch PowerPack Performance/Active cykelbatterier. Disse batterier har typisk en høj effekt og er generelt velegnede til krævende situationer, såsom kuperet terræn eller længere distancer. De leverer konstant kraft til en avanceret og kraftfuld køreoplevelse, samtidig med at de giver dig en generøs rækkevidde. I modsætning til tidligere kan Bosch PowerPack Performance og Bosch PowerPack Active cykelbatterier nu ganske enkelt udskiftes. Det er dog vigtigt at bemærke, at der for denne type Bosch PowerPack-batterier også findes en bagagebærerversion og en rammeversion.

Bosch PowerTube cykelbatterier

Haibike integrerer også Bosch PowerTube cykelbatterier i visse modeller. Disse batterier er placeret i elcyklens stel og har et sømløst integreret design, der giver et strømlinet udseende og bedre vægtfordeling. Disse batterier er både funktionelle og æstetiske og har en kraftig ydeevne, samtidig med at de passer perfekt ind i elcyklens stel. De nyere Bosch PowerTube-batterier har et SMART-system. Det er vigtigt at bemærke, at SMART og ikke-SMART PowerTubes ikke er indbyrdes udskiftelige.

Hvis du er på udkig efter et nyt Bosch PowerTube-batteri, er det derfor vigtigt at finde ud af, om dit gamle defekte Bosch PowerTube-batteri er en SMART-variant eller en non-SMART-variant. Det er også vigtigt at vide, om dit gamle defekte PowerTube-batteri er en horisontal eller vertikal variant. På grund af disse horisontale/vertikale og SMART/ikke-SMART-varianter er der derfor 4 forskellige Bosch PowerTube-batterivarianter:

Hvis du ikke er sikker på, hvilken variant der er den rigtige til din Haibike elcykel, vil vi råde dig til at kontakte vores kundeservice. De er meget vidende og vil med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige cykelbatteri.

Yamaha 500Wh/400Wh/300Wh rammebatterier til Yamaha PW/PW(X)-drivsystem

Udover de forskellige Bosch-batterier bruger Haibike også Yamaha e-bike-batterier i visse elcykelmodeller. Disse Yamaha-batterier er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed. De er designet til at yde konsekvent støtte, så ryttere kan nyde en jævn og effektiv e-cykeloplevelse. Dette Yamaha Frame-batteri har en spænding på 36 volt (V) og er placeret i elcyklens stel.

Et af de mest kendte Yamaha-batterier, der normalt indgår i Haibike-elcykler, er Yamaha-stelbatteriet, der også ofte kaldes 'Yamaha-batteri 500 Watt'. På trods af at dette Yamaha-stelbatteri ofte kaldes Yamaha-batteriet 500 Watt, var dette batteri oprindeligt ikke kun tilgængeligt med en samlet kapacitet på 500 Watt-timer (Wh), men også med en samlet kapacitet på 400Wh og 300Wh. I dag er de originale Yamaha-stelbatterier næsten ikke til at opdrive længere, og derfor tilbydes der i øjeblikket primært udskiftningsbatterier til Yamaha PW/PW(X)-drivsystemer. Hvis du leder efter et nyt Yamaha-stelbatteri til din Haibike elcykel, kan du f.eks. tage et kig på vores udvalg af Yamaha cykelbatterier. Hvis du ikke er sikker på, hvilket Yamaha cykelbatteri der passer til din Haibike-cykel, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeserviceteam. De kan så hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type cykelbatteri du har brug for.

Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube-batteri

Udover Yamahas rammebatteri til Yamaha PW/PW(X)-systemerne bruger Haibike også ofte det integrerede Yamaha X1R-10 PASB6-batteri i sine nyere modeller. Dette integrerede batteri er ikke placeret på stellet af din elcykel, men er integreret i midten af stellet. Det ser meget godt ud, da din cykel normalt kan beholde sit slanke, moderne design, uden at et batteri forstyrrer dette design. Det skyldes, at et integreret cykelbatteri næsten ikke er synligt på ydersiden af cyklen.

Yamaha X1R-10 PASB6 Intube-batteriet har 13,4 ampere-timer (Ah) med en spænding på 36 volt (V). Det resulterer i en samlet kapacitet på næsten 500 Wh. Især i de senere år har næsten alle Haibike-cykelserier nogle cykelmodeller, der bruger Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube-batteriet. Hvis du har en Haibike elcykel fra modelår 2020, og din Haibike elcykel har et batteri, der er helt skjult i cyklens stel, vil dette batteri i næsten alle tilfælde være 36V Yamaha Intube X1R-10 PASB6-batteriet.

Forskellige Haibike-modelserier, cykelmodeller og tilhørende cykelbatterier

Der bruges materialer af meget høj kvalitet til at fremstille de forskellige Haibike-modeller. For eksempel bruges der ofte aluminium og kulfiber til at fremstille Haibike-stel og forskellige andre komponenter. Cyklernes design er generelt både funktionelt og æstetisk. Men der er selvfølgelig forskelle mellem de forskellige cykelmodeller.

Haibike forskellige cykelmodeller

For eksempel fokuserer de elektriske mountainbikes mere på funktionalitet og mindre på æstetisk appel end de elektriske bycykler. Haibike har en bred vifte af modeller, som de primært opdeler i produktgrupperne e-mountainbikes, trekking-elcykler og s-pedelecs. Haibikes cykelmodeller er også ofte opdelt i XDURO- og SDURO-linjerne. XDURO-modellerne er rettet mod den mere sporty rytter og omfatter ofte højtydende e-mountainbikes. SDURO-cyklerne er desuden designet til et bredere publikum med modeller, der spænder fra citybikes til trekkingcykler. Disse SDURO- og XDURO-mærker blev hovedsageligt brugt til at betegne ældre Haibike-serier til og med modelår 2020.

 

I de følgende tekster diskuterer vi de vigtigste Haibike-serier, som består af flere populære Haibike-cykelmodeller. Vi forklarer også, hvilke cykelbatterier der passer til hvilke Haibike-elcykler. Endelig nævner vi, hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter et specifikt Haibike-cykelbatteri. De mest populære Haibike elcykelserier og de cykelbatterier, der normalt hører til dem, er listet i en tabel nedenfor. Det er dog vigtigt at bemærke, at der kan være nogle ekstraordinære varianter til rådighed for nogle af disse cykelmodeller, som kan have et andet cykelbatteri. Hvis du er i tvivl om, hvilket cykelbatteri der passer til din elcykel, vil vi råde dig til at kontakte vores kundeserviceteam. De vil med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige batteri!

 

Haibike e-bike battery compatibility summary

Haibike ADVENTR

Haibike ADVENTR e-bike serien er en elektrisk trekking mountainbike. Det vil sige, at den elektriske mountainbike er designet på en sådan måde, at den er i stand til at tilbagelægge lange afstande. Du kan fortolke det som et kompromis mellem en off-road elektrisk mountainbike og en elektrisk citybike. Haibike ADVENTR er nemlig velegnet til både den glatte asfalt i byen og de lidt ujævne veje uden for byen. I ADVENTR elcykelserien bruges typisk Yamaha Intube X1R-10 PASB6, Bosch PowerTube SMART eller Bosch PowerTube non-SMART batteri.

Haibike ALLMTN

Haibike ALLMTN-elcykelserien beskrives af Haibike selv som en meget komplet, sporty allround-elcykel. Som sådan er Haibike ALLMTN-cyklen beregnet til sporty ture i ethvert muligt terræn. Haibike ALLMTN-serien bruger tre forskellige typer cykelbatterier. For det første er non-SMART- og SMART-versionerne af Bosch PowerTube-batterierne ofte indbygget i Haibike ALLMTN-serien. Derudover er Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube-batterier også ofte indbygget i Haibike ALLMTN-cykler. Alle tre batterier er placeret inde i stellet på elcyklen.

Navnet ALLMTN stammer fra det faktum, at Haibike ALLMTN er designet til at cykle gennem ujævnt bjergterræn. Haibike ALLMTN-serien opstod først i 2021 fra den tidligere XDURO ALLMTN-serie. Faktisk blev XDURO- og SDURO-mærkerne udeladt omkring modelåret 2021, så i dag bruges kun ALLMTN uden XDURO-mærket til at betegne denne nye cykelserie. Derudover ser vi, at der med overgangen fra XDURO ALLMTN til ALLMTN-serien også er blevet brugt forskellige cykelbatterier. Så det er vigtigt at vide, om din Haibike elcykel stadig er en ældre XDURO ALLMTN-cykel eller en nyere ALLMTN-cykel, da du så måske skal bruge et andet cykelbatteri. Er du nysgerrig efter, hvilke batterier der findes i Haibike XDURO ALLMTN-cyklerne? Så tag et kig på afsnittet om XDURO ALLMTN-cyklerne længere nede på denne side.

Haibike ALLTRACK

Haibike beskriver ALLTRACK-serien som en slags begyndercykel til forskellige terræner med en kraftig motor. Igen ser vi her, at Haibike-serien ofte bruger Bosch- og Yamaha-drivsystemer med Bosch- og Yamaha-cykelbatterier til at matche. For eksempel bruges der ofte et Bosch Performance Line-drivsystem eller et Yamaha PW-SW-system. Haibike ALLTRACK-serien blev etableret for relativt nylig sammenlignet med mange andre Haibike-cykelserier. Faktisk har Haibike ALLTRACK-cyklerne først været i Haibikes sortiment siden 2023. Desuden ser cyklen ud til at være mindre teknologisk avanceret end for eksempel Haibike citybikes, der har Haibike E-Connect-teknologi.

For eksempel bruger Haibike ALLTRACK cyklerne ofte Bosch ikke-SMART PowerTube batterier. Dette vedrører normalt ikke-SMART PowerTube 500-batteriet. Derudover har Haibike ALLTRACK cyklerne ofte Bosch SMART PowerTube batterierne. Disse ikke-SMART- og SMART PowerTube-batterier fås i både en horisontal og en vertikal batterivariant. Det er ikke helt klart, hvilken af ​​disse Haibike ALLTRACK cykler der bruger den horisontale variant, og hvilke der bruger den vertikale variant. Du kan sammenligne billederne af de forskellige varianter for at finde ud af, hvilken variant der er det rigtige PowerTube-batteri til din elcykel. Udover Bosch cykelbatterierne ser vi ofte Yamaha 36V Intube X1R-10 PASB6 batteri og Yamaha 36V Frame batteri i Haibike ALLTRACK cyklerne.

Haibike ALLTRAIL

Det ser ud til, at Haibike ALLTRAIL-serien har udviklet sig fra den ældre Haibike XDURO ALLTRAIL-serie. XDURO- og SDURO-mærkerne er blevet udeladt omkring modelåret 2021/2022. Mens kun XDURO ALLTRAIL-serien eksisterede i 2021, eksisterede XDURO ALLTRAIL ikke længere i 2022 og blev fuldstændig erstattet af den nye ALLTRAIL-serie uden XDURO-mærket. Det er slående, at udvalget af cykler i den nye ALLTRAIL-serie er blevet kraftigt udvidet i forhold til den gamle XDURO ALLTRAIL-serie.

Derudover ser vi, at der med overgangen fra den gamle XDURO ALLTRAIL-serie til den nye ALLTRAIL-serie, også er brugt andre cykelbatterier. Det er derfor vigtigt at vide, om din Haibike elcykel er en ældre XDURO ALLTRAIL cykel eller en nyere ALLTRAIL cykel, da du kan have brug for et andet cykelbatteri. Her diskuterer vi kun de batterier, der optræder i den nye ALLTRAIL elcykelserie. Den nye ALLTRAIL serie indeholder mange cykelmodeller, der bruger Yamaha Intube X1R-10 PASB6 36V batteri. ALLTRAIL-cyklerne bruger også jævnligt et Bosch PowerTube ikke-SMART-batteri (hovedsageligt 625Wh-versionen) eller et Bosch PowerTube SMART-batteri (hovedsageligt 750Wh-versionen). Haibike ALLTRAIL cyklerne er tydeligvis ikke længere entry-level modeller, men modeller fra et højere segment. Det afspejler sig også i cykelbatterierne, da man i denne serie ofte har valgt at bruge batteriversionen med den højeste samlede kapacitet i cykelmodellerne. I praksis vil du måske bemærke dette i et højere område, hvilket betyder, at du kan tilbagelægge en længere strækning med et fuldt opladet cykelbatteri.

Haibike DWNHLL

Haibike DWNHLL-serien består af meget sporty cykelmodeller, der egner sig til de mest ekstreme barske terræner. På grund af den sporty siddeposition vil du bemærke, at cykelserien er mindre velegnet til daglige ture i byen. Haibike DWNHLL-serien bruger normalt kun Yamaha 36 Volt (V) Frame-batteriet. Vi vil dog stadig gøre opmærksom på, at der kan være nogle undtagelser fra denne regel, og at det derfor altid er vigtigt at sammenligne dit gamle batteri med Yamaha 36V Frame-batteriet, inden du bestiller det.

Haibike FULLFATSIX

Haibike FULLFATSIX er en sporty elektrisk fatbike i form af en elektrisk mountainbike. De tykke dæk med meget grove profiler, i kombination med det elektriske drev, sikrer, at Haibike FULLFATSIX cyklerne nemt kan bevæge sig gennem ujævnt terræn med løst sand. Du vil ikke let glide med en cykel som denne. De brede, tykke dæk giver en masse vejgreb. Det kan dog medføre, at du oplever en del modstand på en asfaltvej i byen, når dine dæk er fyldt mindre. Haibike FULLFATSIX cyklerne bruger Yamaha Frame 36V batterier.

Haibike FULLSEVEN

Haibike FULLSEVEN elcykelserien er udviklet fra SDURO FULLSEVEN serien. SDURO FULLSEVEN-serien eksisterede frem til 2020, hvorefter cykelserien for første gang i 2021 blev erstattet af FULLSEVEN-serien uden SDURO-mærket. Haibike FULLSEVEN-cyklerne bruger generelt ikke-SMART PowerTube Bosch-batteriet eller X1R-10 PASB6 36V Intube Yamaha-batteriet.

Hvis cykelbatteriet i din FULLSEVEN cykel er en Bosch PowerTube, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der findes en SMART og ikke-SMART variant af PowerTube batterierne. Der findes også en horisontal og en vertikal variant af begge varianter. Disse 4 forskellige varianter er ikke udskiftelige. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på dette, når du forsøger at bestille et nyt Bosch PowerTube batteri.

Haibike FULLNINE

Ligesom Haibike FULLSEVEN, efter skiftet fra SDURO FULLNINE (2020-) til den nye FULLNINE (2021+) serie, bruger Haibike FULLNINE cykelserien kun det ikke-SMART Bosch PowerTube batteri og Yamaha X1R-10 PASB6 36V batteriet. Ved udskiftning af PowerTube-batterierne er det især vigtigt, at du bestiller den korrekte variant. Der findes en SMART og en ikke-SMART version, som begge også fås som en horisontal og vertikal variant. Disse fire batterier er ikke udskiftelige.

Haibike HARDFOUR

Haibike HARDFOUR elcyklen er hovedsageligt almindelig med modelår 2021. Efter 2021 er Haibike HARDFOUR ikke længere inkluderet i Haibike kataloget og er muligvis ikke længere tilgængelig. Der er dog nogle modelår af HARDFOUR, der gik forud for 2021-modelåret. Modelårene frem til og med 2021 ser næsten alle ud til at bruge Yamaha 36V Frame-batteriet. Dette Yamaha Frame 36V batteri forbindes problemfrit til Yamaha PW-TE drivsystemet, som Haibike HARDFOUR cyklerne normalt har.

Haibike HARDSEVEN

Haibike HARDSEVEN-serien stammer fra den ældre SDURO HARDSEVEN-serie. Haibike HARDSEVEN-serien blev kaldt SDURO HARDSEVEN-serien indtil modelår 2020 og blev den nye HARDSEVEN-serie for modelår 2021. De nye HARDSEVEN cykler bruger ofte Bosch PowerTube non-SMART batteri og Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube batteri.

Haibike HARDNINE

Ligesom Haibike HARDSEVEN-serien, bruger HARDNINE-serien ofte det ikke-SMART Bosch PowerTube-batteri og X1R-10 PASB6 36V Yamaha Intube-batteriet. Derudover har Haibike HARDNINE endnu flere ligheder med Haibike HARDSEVEN. Eksempelvis stammer Haibike HARDNINE serien også fra en ældre SDURO serie, nemlig SDURO HARDNINE e-bike serien.

Haibike Hybe

Haibike Hybe blev introduceret af Haibike som en kraftfuld elektrisk mountainbike, der kan levere meget høj ydeevne. Det ser vi også i de dele, der bruges i Haibike Hybe-cyklerne. Haibike Hybe cyklerne bruger dele af meget høj kvalitet, hvilket ofte afspejles i den relativt højere pris på disse cykler. Derudover har Hybe cyklerne normalt Bosch PowerTube 750 SMART batteri, som er det stærkeste batteri i Bosch PowerTube SMART batteri serien. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, om din PowerTube SMART er den lodrette eller vandrette version.

Haibike LYKE

Hos Haibike beskriver de LYKE-serien som den perfekte elektriske mountainbike til sporty cross trails og udfordrende skovruter. Det særlige ved Haibike LYKE serien er, at cyklerne fra denne serie er de letteste af alle Haibike elektriske mountainbikes. Tanken bag dette er, at cyklen nemt kan komme op af jorden, når du vil tage et hop på en sporty crossbane. LYKE cyklerne bruger ofte Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube batteri eller Fazua Energy 430 batteriet.

Haibike NDURO

Haibike NDURO cyklerne repræsenterer en kombination af sporty cykling med smart teknologi. NDURO Haibike cyklerne har også et Yamaha PW-X3 drivsystem, der bruger 36V PASB6 Yamaha X1R-10 Intube batteri. Dette batteri er behandlet på indersiden af ​​el-cyklens stel.

Haibike SDURO CROSS

SDURO CROSS-serien består af elektriske trekkingcykler. Disse cykler er designet af Haibike til at dække lange afstande og forskellige terræner på en behagelig måde. Haibike SDURO CROSS cyklerne bruger normalt X1R-10 PASB6 36V Yamaha Intube batteri. SDURO CROSS-serien blev tidligere præsenteret af Haibike som en overkommelig elektrisk trekkingcykel, men i dag ser den ud til ikke længere at være inkluderet i sortimentet.

Haibike SDURO FULLSEVEN

Der er forskellige drivsystemer og cykelbatterier indenfor SDURO FULLSEVEN serien. Først og fremmest bruger SDURO FULLSEVEN cyklerne ofte Yamaha 36V Frame batteri. Det drejer sig om 36V Yamaha-batteriet, der er fastgjort på ydersiden af ​​rammen. Ud over dette batteri på stellet, bruges også nogle gange Yamaha-batteriet integreret i stellet. Det drejer sig om Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube batteri. Endelig bruges Bosch PowerTube non-SMART cykelbatterier også jævnligt i SDURO FULLSEVEN cyklerne.

Med Bosch PowerTube ikke-SMART-batterier er det vigtigt, at du endeligt fastslår, at det er en ikke-SMART og derfor ikke en SMART-version af batteriet. Det er også vigtigt, at du ved, om du har den vandrette eller lodrette variant. De forskellige versioner af PowerTube-batteriet er ikke udskiftelige. Desuden kan Haibike SDURO FULLSEVEN tolkes som en elektrisk turcykel til asfalt og andet jævnt terræn. Haibike SDURO FULLSEVEN-serien er forgængeren til den nye FULLSEVEN-serie. Den gamle SDURO FULLSEVEN-serie udkom sidst i 2020, hvorefter serien i 2021 blev erstattet af den nye FULLSEVEN-serie.

Haibike SDURO FULLNINE

Haibike SDURO FULLNINE cykelserien fra Haibike er forgængeren til den nye FULLNINE cykelserie. Denne serie blev præsenteret som SDURO FULLNINE indtil modelår 2020, men fra modelår 2021 blev SDURO FULLNINE erstattet af den nye FULLNINE serie. Den gamle SDURO FULLNINE serie brugte blandt andet Yamaha Frame 36V batteri og Bosch PowerTube non-SMART batteri.

Haibike SDURO HARDFOUR

Haibike SDURO HARDFOUR er forgængeren til den nye HARDFOUR-serie (uden SDURO-mærke). SDURO HARDFOUR-serien var inkluderet i Haibike-serien indtil modelår 2020 og brugte hovedsageligt Yamaha Frame-batteriet 36V. Dette Yamaha Frame batteri er placeret på ydersiden af ​​el-cyklens stel.

Haibike SDURO HARDSEVEN

Haibike SDURO HARDSEVEN var i Haibike-serien indtil 2020 og var forgængeren til den nye HARDSEVEN-serie uden SDURO-mærket (fra modelår 2021). SDURO HARDSEVEN-serien var inkluderet i Haibike-serien til og med modelår 2020 og brugte mange forskellige typer cykelbatterier. For eksempel blev Yamaha Frame 36V-batteriet, Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube-batteriet, Bosch PowerTube ikke-SMART-batteriet og ikke-SMART-versionen af ​​Bosch PowerPack Frame-batteriet ofte brugt.

Haibike SDURO HARDNINE

Indtil modelår 2020 blev Haibike-cyklerne fra denne serie præsenteret under navnet SDURO HARDNINE, men fra modelår 2021 blev denne cykelserie erstattet af den nye HARDNINE-serie (uden SDURO-mærke). SDURO HARDNINE elcyklerne fra Haibike har ofte Yamaha Frame 36V batteri, Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube batteri, Bosch PowerTube non-SMART batteri og ikke-SMART version af Bosch PowerPack Frame batteri. Er du i tvivl om, hvilket batteri der er det rigtige til din elcykel? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Haibike SDURO TREKKING

Haibike SDURO TREKKING cykelserien indgår i Haibike serien frem til 2020, hvorefter SDURO TREKKING serien i 2021 blev erstattet af den nye TREKKING cykelserie uden SDURO mærket. Den gamle SDURO TREKKING serie bestod af forskellige typer cykler, der havde det til fælles, at de var designet til at kunne klare lange afstande over al slags terræn. SDURO TREKKING cyklerne inkluderer Yamaha Frame 36V batteri, Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube batteri, Bosch PowerTube non-SMART batteri og Bosch PowerPack Frame batteri uden SMART system.

Haibike TREKKING

Haibike TREKKING-serien stammer fra den ældre SDURO TREKKING-serie. Haibike TREKKING-serien er stadig tilgængelig SDURO TREKKING-serien fra modelår 2020 til ny TREKKING-serie for modelår 2021. Den nye TREKKING cykelbro eller Bosch PowerTube non-SMART, Bosch PowerTube SMART batteri og Yamaha X1R-10 PASB6 36V Intube -batteri.

Haibike XDURO ADVENTR

Du kan fortolke Haibike XDURO ADVENTR som en trekkingcykelserie. Det betyder, at denne cykelserie er designet til at tilbagelægge lange afstande i komfort. Haibike XDURO ADVENTR bruger næsten altid Flyon 630Wh Intube integreret cykelbatteri. Dette batteri er indbygget i stellet på de elektriske cykler fra XDURO ADVENTR-serien.

Haibike Flyon 630 Intube

Haibike XDURO ALLMTN

Haibike XDURO ALLMTN var inkluderet i Haibike-serien indtil 2020, men fra modelår 2021 var Haibike Den gamle XDURO ALLMTN-serie inkluderede ofte Flyon 630Wh Intube-batteriet. Derudover er nogle cykler også udstyret med et Bosch PowerTube non-SMART batteri eller et Yamaha Frame 36V batteri.

Haibike XDURO ALLMTN

Haibike XDURO ALLTRAIL

Du kunne fortolke Haibiken Haibike XDURO ALLTRAIL cyklerne bruger næsten altid Flyon 630Wh Intube integreret cykelbatteri. Dette batteri er indbygget i rammen af ​​de elektriske cykler fra XDURO ALLTRAIL-serien.

Haibike Flyon 630 Intube

Haibike XDURO DWNHLL

Haicyklen Dette var dog kortvarigt, for fra 2022 ser det ud til, at DWNHLL-serien ikke længere er inkluderet i Haibike-kataloget. Haibike XDURO DWNHLL cyklerne har ofte et Yamaha Frame 36V cykelbatteri, der kobles problemfrit til cyklernes Yamaha PW-X system.

Haibike XDURO FATSIX

Haibike XDURO FATSIX er forgængeren til den nyere FATSIX cykelserie uden XDURO-mærket. I den gamle XDURO FATSIX el-fatbike-serie blev Yamaha Frame 36V-batteriet hovedsageligt brugt. Dette batteri er monteret på ydersiden af ​​el-cyklens stel (ikke i midten af ​​stellet). Disse XDURO FATSIX fat bikes brugte normalt et Yamaha PW-SE drivsystem, som Yamaha Frame 36V batteriet passer perfekt til.

Haibike XDURO FULLFATSIX

Haibike XDURO FULLFATSIX cykelserien blev sidst inkluderet i Haibike-kataloget i 2020. Denne cykelserie blev derefter slået sammen til den nye FULLFATSIX-serie uden XDURO-mærket fra modelår 2021. XDURO FULLFATSIX består af kraftige elektriske fatbikes, der ofte har et Yamaha Frame 36V cykelbatteri. Dette Yamaha 36V Frame batteri passer godt til Yamaha PW-X2 drivsystemet, som XDURO FULLFATSIX cyklerne normalt har.

Haibike XDURO NDURO

Næsten alle Haibike XDURO NDURO cykler har et Flyon 630Wh Intube batteri. I nogle tilfælde er et 36V Yamaha Frame batteri også tilgængeligt i Haibike XDURO NDURO cyklerne. Flyon-batteriet 630Wh Intube er indbygget i el-cyklens ramme. Yamaha-batteriet er derimod ikke indbygget inde i stellet, men placeret på ydersiden af ​​el-cyklens stel.

XDURO NDURO Haibike cykler

Hvordan kan jeg være sikker på, hvilket cykelbatteri der er det rigtige til min Haibike elcykel?

Forhåbentlig har denne side hjulpet dig ved at give dig nok information til at finde det rigtige el-cykelbatteri til din Haibike-cykel. Det hjælper ofte at sammenligne dit gamle defekte cykelbatteri med de forskellige cykelbatterier, der var i cykelserien på din Haibike cykel. Har du fundet det batteri, der minder meget om dit gamle cykelbatteri? Du kan derefter sammenligne varenumrene på dit gamle cykelbatteri med varenumrene på det nye batteri for at bekræfte din mistanke. Har du spørgsmål om Haibike elcykelbatterier? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice. De hjælper dig gerne!

Produktet er blevet føjet til din indkøbskurv

Subtotal for din ordre

Bestil nu! Vis indkøbskurv magnaicons/cart