Batavus batteri elcykel

Batavus Elcykelbatteri

Ved køb af et batteri fra Batavus er der nogle faktorer man skal tænke over som f.eks. kapacitet, rækkevidde, watt-time eller total afladning. For eksempel vil du finde en indikation af nummeret af watt-timer for hvert batteri. Med et Batavus elcykelbatteri er dette mellem 300 og 600 watt-timer. Spørgsmålet er hvad der præcist menes med dette term. Er det muligt at vælge et batteri til din elcykel selv? Der er også to typer af dette batteri. Du kan finde et under dit bagagebær og et andet Batavus elcykelbatteri i selve rammen.

Varer 1-12 af 18

Faldende orden
 1. Batavus / Koga / Sparta ION batteri PMU2 24V 10Ah Gen1 NiMH 29110739
  Batavus / Koga / Sparta ION batteri PMU2 24V 10Ah Gen1 NiMH 29110739
  4.394,61
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 2. Sparta Ion NiMH 24V 11Ah frame (banan) 29110630
  Bedømmelse:
  100%
  (1)
  Sparta Ion NiMH 24V 11Ah frame (banan) 29110630
  4.469,22
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 3. Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus Cykelbatteri
  Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus Cykelbatteri
  4.842,28
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
Side
pr. side

Rækkevidden af Batavus elcykelbatteriet

Rækkevidden af et batteri betyder faktisk hvor langt du kan køre med et fuldt opladet batteri. Rækkevidden afhænger af kapaciteten af batteriet og andre faktorer. For eksempel når det er koldere udenfor holder batteriet ikke lige så lang tid som ved varmere temperaturer. Grunden og om du kører over bakker og bjerge har også en stor influens på rækkevidden. Du påvirker også selv kapaciteten. Med korrekte gearskift z. B, er det muligt at spare på batteriet.

 

Oplad batteriet til Batavus elcyklen

Hvis du bruger og lader batteriet ordenligt holder det længere. Udover opladningstiden spiller temperaturen specielt in stor rolle ved opladning. Det er muligt at udskifte et Batavus cykelbatteri. For at oplade batteriet er indpakningen åbnet med en nøgle og batteriet er fjernet. Efter opladning kan du putte det tilbage i indpakningen på samme måde.

 

Oplad Batavus elcykelbatteriet korrekt

Opladning af et cykelbatteri tager gennemsnitligt 6 timer. Der er dog nogle modeller som kun tager 4 timer og andre 8 timer for at lade det fuldt ud. Opladningstiden afhænger af flere forskellige faktorer. Et helt tomt batteri til en Batavus elcykel tager mere tid at oplade. Generelt set bør du forsøge at lade batteriet før det er helt tomt. Opladningstiden stiger også ved lave temperaturer. Det samme gælder hvis du ikke har brugt din elcykel eller cykelbatteriet i længere tid. Det er anbefaldet at lade batteriet fra Batavus elcyklen med det samme efter brug. På denne måde skal du aldrig vente med før at det er helt fuldt.

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte