Batteri til elcykel Stella

Stella batteri

Vil du gerne købe et Stella elcykel batteri? Dette er et klogt valg, da et Stella cykelbatteri imponerer med dets ekstremt nemme måde at blive brugt på. Det passer perfekt under cyklens bagage bær og kan også meget nemt fjernes og genindsættes uden behov for professionel hjælp. Dette betyder at du nemt kan løsne Stella elcykelbatteriet med en special nøgle.

 1. Stella batteri Type 2 36V 17.5Ah kompatibelt (leveringstid: april)
  Stella batteri Type 2 36V 17.5Ah kompatibelt (leveringstid: april)
  3.191,76
  Udsolgt
 2. Stella Type 2 36V 14.5Ah Udskiftningsbatteri (midlertidigt inklusive oplader!)
  Stella Type 2 36V 14.5Ah Udskiftningsbatteri (midlertidigt inklusive oplader!)
  3.266,16
  Udsolgt
 3. Stella Type 2 36V 11Ah Udskiftningsbatteri
  Stella Type 2 36V 11Ah Udskiftningsbatteri
  2.894,16
  Udsolgt

Udskift Stella elcykelbatteriet

Har du kørt rundt på din egen Stella elcykel i lang tid? Efter et stykke tid vil du opdage at ydeevnen af batteriet forsat bliver værrer. Selvom kvaliteten af Stella batteriet er meget god, er langsomt slid uundgåeligt. Dette er tilfældes med produkter fra alle producenter. Det er dog ikke et problem da du meget nemt kan erstatte Stella’s batteri. Har du en model med et Stella type 2 cykelbatteri? Så er du kommet til det rigtige sted. I vores shop tilbyder vi forskellige udskiftningsbatterier så du kan komme tilbage op på din cykel hurtigst muligt.

Stella elcykelbatteri – Den rigtige kapacitet er det der tæller

Den store fordel ved et Stella elcykelbatteri er at du nemt kan øge kapaciteten af cyklen. Dette tilbyder med det samme en større rækkevidde så du kan køre i længere tid og flere kilometer ud at skulle oplade batteriet imellem stop, som det ofte er tilfældet med andre batterier. Det simpleste Stella cykelbatteri til Stella cykler har en kapacitet på 11 Ah. Det batteri er perfekt til en tur til tætliggende butikker eller besøg hos venner eller familie. Cykelbatteriet Stella Type 2 med en kapacitet på 14.5 Ah er lidt mere kraftfuldt og derfor ideelt til lange cykelture. Hvis du vil ud på lange cykelture har du dog behov for et batteri til din Stella elcykel der giver nok kraft. I sådan et tilfælde vil Stella type 2 med en kapacitet op 17.5 Ah være oplagt. Du kan selvfølgelig også bruge dette batteri til både kortere og længere ture og dermed bruge det til flere forskellige formål.

Vil du gerne købe et Stella batteri? Så skal du helt sikkert sørge for at købe det rigtige. Det er vigtigt at huske på at du vil have behov for en ny lader til et udskiftningsbatteri til din Stella cykel. Hvis du kun har en gammel lader vil du blive nød til at bytte denne ud med en ny. Dette er dog ikke et problem da du kan finde både batterier og ladere i vores online shop.

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte