Batteri til elcykel Stella

Stella batteri

Vil du gerne købe et Stella elcykel batteri? Dette er et klogt valg, da et Stella cykelbatteri imponerer med dets ekstremt nemme måde at blive brugt på. Det passer perfekt under cyklens bagage bær og kan også meget nemt fjernes og genindsættes uden behov for professionel hjælp. Dette betyder at du nemt kan løsne Stella elcykelbatteriet med en special nøgle.

 1. Stella Type 2 36V 14.5Ah Udskiftningsbatteri
  Stella Type 2 36V 14.5Ah Udskiftningsbatteri
  3.275,44 2.230,88
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 2. Stella batteri Type 2 36V 17.5Ah kompatibelt (leveringstid: april)
  Stella batteri Type 2 36V 17.5Ah kompatibelt (leveringstid: april)
  3.275,44
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 3. Stella Type 2 36V 11Ah Udskiftningsbatteri
  Stella Type 2 36V 11Ah Udskiftningsbatteri
  2.454,72 2.230,88
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »

Stella cykelbatterier

Stella-mærket har fået lov til at udvikle sig progressivt i den hollandske cykelverden i løbet af de sidste otte år. Ud over deres egne elcykler designer de også Stella Type 2 udskiftningscykelbatterier. Ligesom cyklerne sælger de som varmt brød. Fordi det er udskiftningsbatterier, har Stella sørget for, at produkterne passer til en bred vifte af elcykler. Tag et kig på produktsiderne under overskriften 'kompatibilitet' for at se, om din Stella elcykel er egnet til et af vores Stella cykelbatterier.

 

Montering af Stella Type 2-batterier

Alle Stella Type 2 cykelbatterier skal monteres på/i bagagebæreren. Det er her, Plug-and-play-systemet er implementeret. Det betyder, at efter købet er det bare et spørgsmål om opladning, montering (hvilket er meget nemt via et kliksystem), og du er klar til en vidunderlig cykeltur i det fri. Derudover har alle Stella-cykelbatterier et stilfuldt, sort design med integreret baglygte!

 

Stella batteri type 2

Serien af udskiftningscykelbatterier Stella battery Type 2 består af tre forskellige. Det mest almindelige cykelbatteri af disse tre er Stella-batteriet 17.5. Med en kapacitet på 630 Wh er det derfor vores mest kraftfulde Stella-batteri. Dernæst kommer Stella-batteriet Type 2 36V 14,5Ah. Denne mellemmodel har en kapacitet på 522Wh og fungerer derfor også som en perfekt erstatning for dit nuværende cykelbatteri. Hvis du har brug for et lidt billigere Stella-batteri, vil vi selvfølgelig ikke skuffe dig! Med en kapacitet på 396Wh er Stella Type 2 36V 11Ah en fremragende indgangsmodel. På trods af den lavere kapacitet mangler dette prisbillige batteri til din elcykel bestemt ikke bekvemmelighed! Du er velkommen til at tage et kig på vores produktsider for flere detaljer.

 

Køb Stella-batteri

Sortimentet af Stella-batterier fra vores batteri-til-elcykel.dk cykelbatteributik er af meget høj kvalitet. Stella Type 2 cykelbatterier er en del af en serie af elcykelbatterier, der kan prale af høj kvalitet. For at fuldende det samlede billede har vi selvfølgelig også kigget efter passende priser. Så du kan også forvente en konkurrencedygtig pris på Stella cykelbatterier. Bemærk venligst, at det kan være nødvendigt at købe en ny universaloplader til dit cykelbatteri.

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte