Batteri til elcykel Impulse

Udskift Impuslse elcykel batteri

Velkendte brands som Kalkhoff, Ralwigh og Gazelle regulært bruger Impulse batterier i deres elcykler. Disse batterier er kendte for deres lange livstids design, men de bliver dog mindre effektive over tid. Vil du gerne udkifte dit Impulse cykelbatteri? Så er du garanteret at kunne finde den rigtige model hos os.

 1. Impulse Evo Seat Tube 17,25Ah
  Impulse Evo Seat Tube 17,25Ah
  4.916,89
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 2. Impulse Evo Seat Tube 13Ah 36V
  Impulse Evo Seat Tube 13Ah 36V
  4.320,00
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 3. Kalkhoff Impulse 36V 17Ah cykelbatteri
  Bedømmelse:
  100%
  (1)
  Kalkhoff Impulse 36V 17Ah cykelbatteri
  4.170,78 3.797,72
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 4. Kalkhoff Impulse 36V 11Ah cykelbatteri
  Kalkhoff Impulse 36V 11Ah cykelbatteri
  2.977,00
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 5. Impulse Evo Down Tube 16.75Ah
  Impulse Evo Down Tube 16.75Ah
  4.767,67
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 6. Impulse Evo 36V 16.75Ah Cykelbatteri
  Impulse Evo 36V 16.75Ah Cykelbatteri
  5.215,34
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »

Udskiftning af dit Impulse-batteri

Kendte mærker som Gazelle, Kalkhoff og Raleigh bruger regelmæssigt Impulse-batterier i deres elcykler. Disse batterier er kendt for deres holdbare design, men bliver mindre effektive med tiden. Vil du udskifte dit Impulse-batteri? Så finder du altid den rigtige model på e-bikeaccu.co.uk. Et af de mest populære cykelbatterier fra Impulse batteri 36V-serien erImpulse batteri 17Ah 603Wh (Impulse batteri 36V 17Ah). Det er et meget kraftigt elcykelbatteri fra mærket Impulse, som du kan tilbagelægge mange kilometer med takket være den store kapacitet. Impulse-batteriet sidder i cykler fra Kalkhoff, Raleigh, Focus, Gazelle, Rixe, Victoria, Derby Cycle og mange flere. Disse cykler har som regel også en Impulse 36V centermotor (også kaldet Impulse 2.0-motor).

 

Kapaciteten af dit Impulse-batteri

Når batteriet på din elcykel skal udskiftes, er det muligt at øge rækkevidden på din cykel. Det gør du ved at købe et batteri med større kapacitet. Impulses batterier har forskellige kapaciteter, der starter ved 11 Ah. Det er en glimrende løsning til kortere ture, f.eks. til arbejde. Impulse 36v-batterierne med 15Ah, 15,5Ah og 17Ah er derimod ideelle til ivrige cyklister, der tager lange dagsture. Med en større kapacitet på dit Impulse-cykelbatteri øger du også chancerne for en længere/bedre levetid for dit cykelbatteri. Opladningscyklusserne med et større elcykelbatteri er mindre, hvilket sikrer, at battericellerne i dit Impulse-batteri er mindre tilbøjelige til at blive beskadiget. Når du oplader et cykelbatteri, forringes battericellerne i batteriet en smule hver gang.

 

Installation og brug af cykelbatteri

Impulse-cykelbatterier er utroligt nemme at bruge. De har en karakteristisk form, der sikrer, at batteriet passer perfekt på sadelrøret. Systemet er også udviklet med plug and play i tankerne. Det betyder, at du nemt kan klikke batteriet ud af cyklen, oplade det indeni og derefter nemt installere det igen. Det gør det ekstra indbydende at sætte sig op på sin elcykel. Hos e-bikeaccu.co.uk anbefaler vi, at du lader dit Impulse-batteri helt op én gang, før du bruger det første gang. Desuden anbefales det ikke at tømme batteriet helt (deep discharge), og det gælder for alle elcykelbatterier. Har du spørgsmål om dit elcykelbatteri, eller ved du ikke, hvilket cykelbatteri der passer til din cykel? Kontakt vores kundeservice, de er specialister i elcykler og elcykelbatterier og vil med glæde hjælpe dig.

 

Gazelle Impulse-batteri og Kalkhoff Impulse-batteri

Gazelle Impulse-batteriet er meget populært blandt cyklister, der ejer en Gazelle-elcykel. Det skyldes, at Impulse er kendt for at give meget værdi for pengene i cykelbatteribranchen. Desuden findes dette Kalkhoff Impulse-batteri også i mange Kalkhoff-cykler og mange andre cykelmærker. På grund af dette er Impulse elcykelbatterier også meget kendte under navnene batteri Kalkhoff Impulse, Gazelle Impulse batteri, Derby Cycle Impulse, Battery Gazelle Impulse osv. Impulse 36V-batterierne skal fastgøres i stellet og har et meget unikt design. Impulse-designet er meget klassisk, hvilket gør det meget brugervenligt. Mange Impulse-batterier til elcykler har et håndtag, som gør det nemt at tage batteriet ind og ud af cyklen.

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte