Filtrer

Cykelcomputer

Varer 1-12 af 13

Faldende orden
 1. Bosch Intuvia
  Bosch Intuvia
  856,49 737,33
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 2. Bosch Intuvia 100
  Bosch Intuvia 100
  513,90
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 3. Bosch SmartphoneGrip
  Bosch SmartphoneGrip
  446,87
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
Side
pr. side

Cykelcomputer: Gør din tur gennemsigtig!

Er du på udkig efter en ny cykelcomputer? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af Bosch cykelcomputere, Stella displays og andre cykelcomputere.


Bosch cykelcomputer: Innovation og kvalitet

Når det gælder elcykler, er Bosch et navn, der er synonymt med kvalitet og innovation. Bosch cykelcomputeren og Bosch displayene er ingen undtagelse. De er specielt designet til at forbedre din køreoplevelse. Du kan f.eks. nemt få adgang til vigtige oplysninger som hastighed, distance og batterilevetid.

Bosch har en bred vifte af populære modeller. I disse modeller kan du skelne mellem displays til Bosch SMART-systemer og Bosch non-SMART-systemer. Denne opdeling er vist nedenfor.

 

Bosch-displays: tabel over hvilke Bosch-cykelcomputere, der er beregnet til Bosch SMART-systemer og Bosch non-SMART-systemer.

 

Bosch displays til elcykler tilbyder lyse, læsbare skærme, der er perfekte til både bypendlere og offroad-eventyrere. Uanset hvilken Bosch-elcykelskærm du vælger, kan du regne med pålidelighed og brugervenlighed.


Stella Display Electric Bike: Brugervenlighed og stil

Stella, der er kendt for sine brugervenlige elcykler, tilbyder også en række displays, der er både funktionelle og stilfulde. Stella-displayet er specielt designet til at passe perfekt til din Stella-cykel, som fx den populære Stella Livorno, og derfor hedder et af Stella-displayene også 'Display Stella Livorno'.

Vil du købe et Stella-display? Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, der passer til dine behov. Hvert Stella-display er designet med brugeren i tankerne, hvilket gør det nemt at se og administrere dine cykeldata.


Udskiftning af display til elcykel?

rænger dit display til at blive udskiftet? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du leder efter en Bosch cykelcomputer eller et Stella-display til din elcykel, har vi det, du skal bruge. Har du stadig spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig!

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte