Sparta Elcykel batteri – Ion og E-motion

Sparta Batteri til Elcykel

Leder du efter et Sparta elcykel batteri? Så opstår spørgsmålet om du har behov for et nyt Sparta ion batteri eller et batteri for Sparta E-Motion. Du kan derefter købe et originalt cykel batteri for Spara elcyklen eller et batteri fra et brand der er kompatibelt med Sparta elcykler.

Du kan finde alle passende Sparta-batterier i vores webshop. Vi sælger også opladere, der passer til et Sparta elcykelbatterier.

Varer 1-12 af 30

Faldende orden
 1. Phylion XH370-11J Wall-ES SMART 37V 11Ah + lader
  Phylion XH370-11J Wall-ES SMART 37V 11Ah + lader
  2.832,01
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 2. Sparta E-motion C1/C2/C3 / Batavus kompatibelt 13.6Ah cykelbatteri (sort) Inkl. oplader
  Sparta E-motion C1/C2/C3 / Batavus kompatibelt 13.6Ah cykelbatteri (sort) Inkl. oplader
  2.757,29
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 3. Sparta E-motion C1/C2/C3 Batavus kompatibelt 13.6Ah cykelbatteri (sølv) Inkl. oplader
  Sparta E-motion C1/C2/C3 Batavus kompatibelt 13.6Ah cykelbatteri (sølv) Inkl. oplader
  2.757,29
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 4. Batavus / Koga / Sparta ION batteri: 400 PMU4 36V 11.6Ah
  Batavus / Koga / Sparta ION batteri: 400 PMU4 36V 11.6Ah
  4.580,54
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 5. Sparta E-300 36V 8.8Ah V2 Batteri elcykel sølv 29111281
  Sparta E-300 36V 8.8Ah V2 Batteri elcykel sølv 29111281
  3.414,85
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
Side
pr. side

Sparta batteri: typer af elcykelsystemer

Sparta har forskellige typer elcykler: den almindelige elcykel, den smarte elcykel, by-elcykler og special-elcykler. I den forbindelse bruger Sparta forskellige elektriske systemer, såsom Bosch, ION og E-Motion drivsystemer. Derfor findes der også mange forskellige typer Sparta-batterier, som for eksempel Sparta ion-batteri og Emotion. Hvert system har sine unikke egenskaber. Derfor er det bedst selv at opleve, hvilket system der passer perfekt til dig. Hos e-bikeaccu.nl vil vi dog gøre alt for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. En ting er sikkert. Du er kommet til det rette sted for at udskifte dit Sparta cykelbatteri. Vi tilbyder også den mest konkurrencedygtige all-in pris på trods af den høje kvalitet af vores Sparta batterisortiment.

 

Sparta ion-batteri

Der findes flere forskellige batterier til Sparta ION-systemet. De adskiller sig i kapacitet og dermed naturligvis også i rækkevidde. ION-systemet findes på Sparta-elcykler med forhjulsmotor, elcykler med centermotor og Sparta-cykler med baghjulsmotor. En avanceret pedalkraftsensor og intelligent software er det, der kendetegner ION-systemet. Derudover er ION-systemet kendt for sin lydløse teknologi. Så du kan nyde naturen fuldt ud! Klar til at købe et Sparta ion-batteri? Så finder du det selvfølgelig i vores brede sortiment.

 

Sparta E-motion

Ejer du en Sparta E-motion cykel? Så har du en alsidig elcykel til en favorabel pris, som også er nem at bruge. Sparta anvender E-motion på elcykler med for- og baghjulsmotor. Et kendetegn ved et Sparta E-motion-batteri er, at de har et batterivalg. Det betyder, at du i nogle tilfælde selv kan bestemme din rækkevidde (til en vis grad, selvfølgelig). Derudover er denne type Sparta-cykelbatteri kendt for sin komfort og brugervenlighed. Det er selvfølgelig meget vigtigt! Til E-motion-systemet har vi flere Sparta-batterier i vores sortiment.

 

Sparta elcykler med Bosch-batterier

Sparta bruger også mellemmotorer. De er fremstillet af Bosch. Motoren drives via en pedalsensor. Det sikrer en præcis respons på anstrengelserne. Nogle af fordelene ved Bosch cykelbatterier er, at cykelbatterierne giver et stabilt vejgreb og har et effektivt drev. Kombineret med pedalsensorernes præcision giver det ofte en naturlig og behagelig køreoplevelse. Bosch-batterier til din Sparta elcykel kan også findes i vores online cykelbatteributik 'batteri-til-elcykel.dk'.

 

Shimano scooter batteri elektrisk cykel

Takket være vores brede sortiment kan vi også tilbyde dig Shimano steps cykelbatterier. Disse cykelbatterier er fremragende erstatninger for dit nuværende batteri på din Sparta elcykel. Shimano-batteriet er kendt for sin ultra-stille drift. Det skyldes, at Sparta-elcykler med Shimano-system har et let, smidigt og alligevel kompakt drivsystem. Shimano-systemet giver dig mulighed for at opretholde en sporty kørestil og nyde din tohjulede fuldt ud.

 

Køb et nyt Sparta Ion-batteri

I vores sortiment af batteri-til-elcykel.dk finder du flere batterier til Spartas elcykler. Har du ud over et nyt Sparta-batteri også brug for en batterilader til din Sparta elcykel? Så kan du også nemt købe dit nye Sparta ion-batteri i vores webshop, evt. med batterilader.

 

Tips til sikker brug af Sparta-batteriet

For at forlænge levetiden på dit cykelbatteri er det vigtigt at bruge det på den rigtige måde. Forkert brug af batteriet eller opladeren kan nemlig alvorligt forringe dets levetid. Misbrug består ofte af:

 1. For lang eksponering for høje eller lave temperaturer
 2. Brug af de forkerte cykelopladere, eller
 3. beskadigelse af batteriet (kabinettet) på grund af stød eller fald.

For at forhindre dette må batteriet aldrig placeres i direkte sollys eller på et varmesystem, og Sparta-batteriet skal opbevares i et brandsikkert rum. Opladning om natten anbefales ikke. Er dit batteri faldet, eller er din cykel kørt ind i noget? Få det tjekket af en cykelspecialist! Endelig bør du kun købe (erstatnings)Sparta-batterier og -opladere fra en officiel forhandler, som batteri-til-elcykel.dk, for at være sikker på gode resultater.

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte