Brinckers

Brinckers cykelbatterier

Her finder du vores cykelbatterier og tilhørende opladere, der passer til din Brinckers elcykel. Det er bl.a. cykelbatterier fra mærkerne Bafang, Bosch og E-bike Vision. Oplev endnu mere cykelsjov med disse elcykelbatterier. Mangfoldighed og kvalitet er det, der er så vigtigt, når du vælger et batteri til din elcykel. Derfor er det, hvad du får hos cykelbatteributikken 'batteri-til-elcykel.dk'. Brinckers-batteriet fås i forskellige designs.

Varer 1-12 af 15

Faldende orden
 1. Brinckers Accu Rear Carrier vervangende Accu 36V 15.6Ah
  Brinckers Accu Rear Carrier vervangende Accu 36V 15.6Ah
  3.716,44 2.718,44
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 2. Brinckers Racktype YJ168 CAN Battery 11.6Ah
  Brinckers Racktype YJ168 CAN Battery 11.6Ah
  2.971,66
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 3. Brinckers Le Mans 36V 14.5Ah Frame
  Brinckers Le Mans 36V 14.5Ah Frame
  3.344,05
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
Side
pr. side

Brinckers batteri

Hos Brinckers bevæger de sig med dig. Komfort og fremragende værdi for pengene er den store drivkraft hos Brinckers elcykler. De mener, at det skal være tilgængeligt for alle at eje en elcykel til en overkommelig pris. Derudover leverer Brinckers kun produkter af høj kvalitet. Siden 2015 har Brinckers-teamet forsøgt at give cykelelskere smukke elcykler til en anstændig pris. Takket være den viden, de har, er det lykkedes ganske godt!

 

Brinckers cykelbatteri

Bafang, Bosch og E-bike Vision er de mærker, der vil forsyne dig med et nyt cykelbatteri. For Brinckers elcykler er det de mærker, der vil være kompatible med din nuværende elcykel. Tag Bafang-batteriet 340. Dette ekstremt stærke cykelbatteri har en række fordele, hvoraf en af dem er dets brugervenlighed. Takket være den behagelige form og den gode finish er cykelbatteriet meget nemt at montere på din Brinckers elcykel. Cykelbatteriet har et stærkt output på 340Wh (watt timer) og en rigelig kapacitet på 7,9Ah (amp timer). Det gør det muligt at opnå en fin rækkevidde. Velegnet til næsten al pendling. 

 

Installation af Brinckers batteri

For at få et korrekt køb af dit Brinckers-batteri, er det klogt at tjekke, hvor dit nuværende cykelbatteri sidder. Det skyldes, at Brinckers batteriserie består af 3 forskellige monteringsmuligheder. Du kender sikkert Brinckers-batteriet, som placeres på bagagebæreren. Kendetegnende for denne type cykelbatteri er, at det er meget nemt at klikke af og på. Vi tilbyder også Brinckers-batteriet, som placeres på stellet. Det gælder blandt andet juggernauts fra E-bike Vision. Hvis du er på udkig efter et Brinckers-batteri, der garanterer en smuk finish og et elegant design, så er Bosch Power Tube-serien noget for dig. Disse cykelbatterier er indbygget i stellet og skaber dermed et smukt billede.

 

Power Brinckers cykelbatteri

Da spændingen aldrig bør afvige fra dit nuværende cykelbatteri, er det nødvendigt at tjekke dette først. Vi tilbyder flere muligheder, nemlig. 36V & 43V. Brinckers batterikapacitet spænder fra 7,9Ah til 20,7Ah. Fra pendling til fanatiske mountainbikere. Det er alt sammen muligt. Ud over det store udvalg tilbyder vi også de skarpeste ALL-IN-priser og den bedste service!

 

Brinckers cykelbatteri 

Brinckers batterier er fremstillet med lithium-ion. Dette stof bruges i vid udstrækning i batterier til elcykler og biler. Lithium-ion-batterier er ekstremt pålidelige og mister relativt lidt kapacitet, når de bruges korrekt. Er du stadig ikke sikker på, hvilket batteri der er bedst for dig, eller har du andre spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam for at få hjælp eller klarhed.  

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte