Billede
Din specialist til elcykel batterier

Vi er professionelle inden for feltet af cykel batterier og ladere. Med os vil du finde et bredt sortiment der kan puste nyt liv i din elcykel. Vi har en dyb viden on elcykel batterier og ladere, software og batteri celle teknologi, så vi kan rådgive dig individuelt og professionelt når som helst.

Leder du efter et nyt batteri til elcykel, en ny elcykel lader eller en elcykel bærbar lader, fordi den gamle er gammel og slidt op? Vi kender af erfaring godt, hvor forfærdeligt det kan være når din elcykel ikke kan bruges pga. disse grunde. Vores brede sortiment forsikrer at du hurtigt kan få din elcykel tilbage på vejene.

Måske ved du ikke, hvilket e bike batteri, elcykel lader eller elcykel bærbar lader du mangler? Vi vil med glæde hjælpe dig. Du kan kontakte vores kundeservice mandag til torsdag fra 09:00 til 21:00, fredag fra 09:00 til 18:00 og lørdag fra 10:00 til 14:00. Vi vil som regel svare på dit spørgsmål inden for et par enkelte timer!

Har du nogle spørgsmål omkring batterier til el cykler, elcykel ladere eller bærbare elcykel ladere? Vær fri til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig!

Tydelig information på hjemmesiden, gode priser og super hurtig levering – Dette er vores service til dig!

”Kort sagt: meget tilfreds! Min cykel kører perfekt igen, endnu bedre end den nogensinde har på grund af det nye batteri er større end det gamle. Jeg anbefaler helt klart denne service!”

Vores service

Nysgerrig hvorfor vi har mere end 5000 tilfredse kunder? Siden vi startede, har vi sigtet efter altid at tilbyde vores kunder den bedst mulige og venligste service. Det er her vores styrke ligger, som vores anmeldelser viser. Fordi vi er glade når du er tilfreds, kan du stole på os når det kommer til elcykel batterier og elcykel ladere.

  • Gratis fragt til alle elcykel batterier!
  • Før 23:00, leveret i morgen*. Bestilt mellem fredag 23:00 og søndag 23:00? Levering på mandag.
  • Du får en 2-års producent garanti på batterierne og en 1-års producent garanti på batteri ladere.
  • Er du ikke tilfreds med din ordre? Kan vi hjælpe dig med et andet produkt? Hvis ikke er det intet problem, send produktet tilbage. Lige så snart vi har modtaget returvaren vil vi gennemgå det så hurtigt som muligt. Som regel inden for to dage, selv i højsæsonen. Dine penge vil blive refunderet med det samme!
  • Efter alt tilbyder vi et meget konkurrencedygtigt produkt, men vigtigst af alt gennemsigtige salgspriser. Der er ingen skjulte omkostninger med os. Du betaler prisen der er vist på vores online shop og intet mere!
  • Vil du gerne modtage information omkring et elcykelbatteri? Eller vil du gerne vide noget andet? Uanset hvad spørgsmålet er kan du altid kontakte vores kundeservice. Du vil modtage dit svar over mail den samme dag. Som regel inden for et par timer!
Billede
Bestillingsprocessen

1

Bestillingsprocessen

Med det samme efter at du placerer din ordre vil du modtage en ordrebekræftelse, fakturaen, information om hvordan du kan bruge produktet og returpolitikken med mail. Lige så snart di har modtaget ordrebekræftelsen betyder det, at din ordre er blevet placeret succesfuldt. Vi vil derefter arbejde for dig med det samme.

2

Bearbejdning

Efter din ordre er modtaget vil vi klargøre den. Det kan tage flere timer før pakken er klar til at blive sendt. Efter pakken er blevet sendt vil du modtage en forsendelsesbekræftelse med en track & trace kode.

3

Levering

Du kan holde øje med din ordre ved brug af det sporingssystem du har modtaget i forsendelsesbekræftelsen. Den tidsperiode, hvori du kan forvente at modtage din forventet levering er vist her. PostNL leverer direkte til dit hjem inden for denne periode.

Vores team

Er du nysgerrig efter at vide, hvem der står bag denne webshop? Mød batteri-til-elcykel.dk teamet her!

Tom

Direktør og kommerciel rådgiver

Rik

Marketingchef

Alexandre

Butikschef Frankrig

Tije

Digital specialist

Bart

SEO Marketer

Mamadou

Lagermedarbejder

Geert

Direktør og driftsrådgiver

Iza

Salgssupport

Tygo

Udvikling af nye virksomheder

Ryan

Allround marketingmedarbejder

Floor

SEO Marketer

Tom

Marketingpraktikant

Rik

Drifts- og indkøbschef

Zoë

Salgssupport

Rens

Marketplace marketeer

Niels

Salgsassistent

Niels

SEO Marketer

Bart

Driftsassistent

Jaap

Butikschef Tyskland

Romy

Indhold og grafisk design

Rens

SEO Marketer

Steve

Lager/elektronisk chef

Med os får du originale produkter såvel som udskiftningsprodukter i den højeste kvalitet til en god pris-ydeevne ratio!