Gazelle batteri elcykel

Gazelle Elcykel batteri

Leder du efter et nyt Gazelle elcykelbatteri? Nedenunder vil du finde alle de originale batterier fra denne producent vi tilbyder. De forskellige batterier er ofte også tilgængelige med forskellige kapaciteter. Et eksempel på dette er Gazelle Impulse batteriet. Denne er også tilgængelig som Gazelle Impulse Silver, Gazelle Impulse Gold og Gazelle Impulse Platinum.

Ejer du en Gazelle elektrik cykel med et Bosch eller Shimano system og batteri? Så vil du finde det rigtige batteri for dette på vores hjemmeside. Bare søg efter brandet Bosch og Shimano. Kan du godt lidt at cykle lange ture? Eller foretrækker du kortere ture? Din cykels Gazelle batteri bestemmer de distancer du kan dække med din cykel. Der er mange forskellige typer af batterier fra dette brand på markedet. Vi vil gå mere ind i detalje om de primære.

10 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Gazelle Cykelbatteri Gold Innergy 36V 11.4Ah
  Gazelle Cykelbatteri Gold Innergy 36V 11.4Ah
  3.935,76
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 2. Gazelle Innergy Silver Cykelbattery 36V 8.6Ah
  Gazelle Innergy Silver Cykelbattery 36V 8.6Ah
  3.556,32
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 3. Gazelle Panasonic Platina 36V 13.5Ah cykelbatteri
  Gazelle Panasonic Platina 36V 13.5Ah cykelbatteri
  5.646,96
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 4. Gazelle Panasonic Gold 36V 11Ah Cykelbatteri
  Gazelle Panasonic Gold 36V 11Ah Cykelbatteri
  4.367,28
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 5. Gazelle Panasonic Silver 36V 8.8Ah Cykelbatteri
  Gazelle Panasonic Silver 36V 8.8Ah Cykelbatteri
  3.593,52
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 6. Gazelle Panasonic Brons 36V 6.6Ah
  Gazelle Panasonic Brons 36V 6.6Ah
  2.894,16
  Udsolgt
 7. Gazelle Impulse Silver 36V 8.6Ah Fahrradakku
  Gazelle Impulse Silver 36V 8.6Ah Fahrradakku
  2.596,56
  Udsolgt
 8. Gazelle Impulse Platina 36V 13.4Ah elcykel batteri
  Gazelle Impulse Platina 36V 13.4Ah elcykel batteri
  4.121,76
  Udsolgt
 9. Gazelle Impulse Gold 36V 11.4Ah cykelbatteri
  Gazelle Impulse Gold 36V 11.4Ah cykelbatteri
  3.563,76
  Udsolgt
 10. Udskiftningsbatteri Gazelle Impulse Gold 36V 11.6 Ah
  Udskiftningsbatteri Gazelle Impulse Gold 36V 11.6 Ah
  3.340,56
  Udsolgt

10 varer

pr. side
Faldende orden

Vil du gerne have et Gazelle cykelbatteri?

Først og fremmest er det vigtigt at vide hvilket batteri, med hvilken styrke og kapacitet du har brug for til din cykel. Gazelle cykel batterier er også tilgængelige i forskellige størrelser og designs. For eksempel kan du vælge et DeNiCd batteri. Dette batteri er ganske tungt og stort og kun tilgængeligt til brugte cykler. NiMh batteriet er lige p.t. standard for elcykler i Europa. NiMh står for Nickel-Metal hybrid. Dette batteri er relativt billigt sammenlignet med andre modeller. Derudover har batteriet en højere selvudladning rate og en kortere livstid end et Li-ion batteri.

Gazelle Innergy batteri

Gazelle Innergy batteriet er et Li-ion type og derfor meget kompakt Dette gør det også meget let i vægt.

Udover en lav selvudladning har dette Gazelle cykelbatteri også en lang livstid. Producenten ejer de bedste kvalitetsbatterier og det inkluderer Gazelle Innergy batteriet. Prisen af dette batteri er en lille smule højere end NiMh batteriet. Men batteriet holder også længere. Sidst men ikke mindst kan du også vælge et LiPo batteri. Disse batterier lader super hurtigt, er små og kompakte og selvudladningen er meget lav. Den eneste ulempe ved dettte er at et Li-ion batteri er komparativt dyrt.

Cykelbatterier fra Gazelle – bronze, silver, gold or platinum

Rækkeviden af en elektrisk cykel med et Gazelle batteri indikerer den distance du kan dække med din elcykel uden at skulle lade Gazelle batteriet under vejs. Rækkevidden afhænger af kombinationen af motoren og batteriet. Alle Gazelle motorer til elektriske cykler kan blive komboneret med et bronze, silver, gold eller platinum batteri. Et Gazelle batteri på din elektriske cykel kan blive placeret på to forskellige steder. Positionen af motoren og batteriet sammen bestemmer tyngdepunktet af din elcykel. Batteriet kan være på din cykelramme eller under cyklens bagage bær. Hvis det er under cyklens bagage bær er det nemmere for dig at fjerne batteriet når du vil lade Gazelle batteriet. Motoren og batteriet sammen gør at din cykel er omkring 6 kg tungere end en normal cykel.