Batteri til elcykel Shimano

Et højt kvalitets Shimano Steps batteri

Shimano Steps batterierne er perfekte for næsten alle elektriske cykler. Batterierne fra denne producent er kendte for deres gode pris-ydeevne ratio og nemme installation. Shimano Steps batterierne er meget brugervenlige og er monteret under den elektriske cykels bagage bær.

 1. BT-E6000 Shimano Steps batteri 36V 11.6Ah
  BT-E6000 Shimano Steps batteri 36V 11.6Ah
  3.946,94 3.275,44
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 2. Shimano Steps BT-E8036 i rammen 17,5Ah
  Shimano Steps BT-E8036 i rammen 17,5Ah
  6.334,51
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »

Shimano Steps batteriet

Shimano Steps cykelbatteriet er egnet til forskellige elektriske cykler. Shimano’s elcykelbatterier, som har været en stor spiller i cykeldele markedet i mange år er blevet samlet med nøje precision. Shimano batterier kommer i forskellige former og størrelser; inklusiv: BT-E6000 Shimano og BT-E6001 Shimano Steps batteriert. Shimano Steps batteriet er egnet til Shimano mid-monteret motor og Shimano Steps motoren.

 

Erfaring af kvaliteten af Shimano Steps batteriet

Leder du efter et nyt elcykelbatteri til din elcykel. Cykelbatteri Shimano Steps er det rigtige valg. Batterierne af dette brand er kompatibel med utallige cykler fra brands som Stella, Gazelle, Giant og Cross. Det er ikke uden grund at flere og flere cykel producenter vælger Shimano cykelbatterier til deres elcykel. Et Shimano elcykel batteri er kendt for deres robuste udseende og fantastiske kvalitet. Materialerne brugt er så robuste at Shimano batterier kan holde til stærke slag. Dette giver også Shimano elcykelbatteriet en lang livstid. Du vil finde Shimano batteriet du leder efter i vores online shop for cykelbatterier.

 

BT E6000 Shimano Steps batteri eller vil du foretrække en anden model?

Shimano producerer forskellige typer batterier – hver især med forskellige kvaliteter. Leder du efter et cykelbatteri der passer perfekt ind i midter delen. Så er batteriet til Shimano BT E6000 elcykel et godt valg. Med en kapacitet på 11.6 Ah vil du ikke gå glip af noget og batteret er også tilgængeligt i forskellige farver. Vil du også gerne øge rækkevidden på din cykel? I dette tilfælde vælg Shimano BT E6001. Dette elcykel Shimano batteri Steps 500 Wh har en kapacitet på 14 Ah. Med dette batteri kan du nemt tage på længere cykelture uden at skulle oplade under vejs. Ikke desto mindre er det anbefalet at du tager en lader med dig. Shimano BT E6010 er et godt valg hvis du gerne vil købe et overkommeligt cykelbatteri med et gennemsnitligt sortiment til korte og afslappet ture.

 

Shimano Steps motor

Et Shimano eller Bosch mid-engine? Med dette gode Shimano Steps system, Shimano Steps mid-monteret motor tilbyder gode alternativer til det populære Bosch motor system. Shimanom id-motoren har en relativt høj peak power. Tag for eksempel Shimano Step E6000 mid-motor. Denne er mere kraftfuld end den sammenlignelige Bosch Active Lind mid-motor. Derudover har Shimano cykelbatteriet en større kapacitet end det tandard Bosch batteri. Shimano Steps batterier kan blive ladt hurtigt og sikekrt med Shimano opladerne. Et batteri til en Shimano elcykel er derfor en god anbefaling til din elektriske cykel, uanset hvilken producent det er.

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte