BMZ

BMZ batterier til elcykler 

Er du på udkig efter et nyt BMZ-batteri? På e-bikeaccu.nl finder du et bredt udvalg af BMZ-cykelbatterier! Tag et kig nedenfor på alle vores BMZ-batterier, og find det rigtige batteri til din cykel nu!

Varer 1-12 af 16

Faldende orden
  1. BMZ Brose Down tube semi-integreret 36V 17.5Ah Wake
    BMZ Brose Down tube semi-integreret 36V 17.5Ah Wake
    4.471,03
    Leveringstid: 1 uge
    Specifikationer »
Side
pr. side

BMZ batteri 

BMZ innovation group er en tysk virksomhed, der fremstiller elektriske systemer til elektriske tog, biler, busser og også cykler. BMZ har hovedkvarter i Frankfurt, men har også fabrikker i USA, Polen og Kina.  

I 2017 var BMZ den største producent af batterier til elcykler. BMZ producerer batterier til mærker som Gazelle og Impulse og Panasonic. BMZ-batterier er kraftige cykelbatterier med for det meste stor kapacitet. BMZ-batteriet er af høj kvalitet og giver brugeren stor pålidelighed.  

 

BMZ cykelbatteri 

BMZ-cykelbatterier er generelt stærke batterier med en stor rækkevidde. Med BMZ-batteriet er det ingen undtagelse, når batteriet har en strømstyrke på 14Ah eller 17,5Ah. Med disse kraftige cykelbatterier bliver det muligt at cykle lange distancer med stor støtte; de er ikke et af de kraftigste cykelbatterier på det nuværende marked for ingenting.  

 

BMZ batterioplader 

BMZ-batterier oplades med en BMZ-batterioplader. Det er vigtigt, at et cykelbatteri oplades med den rigtige batterioplader. Vælg en BMZ-batterioplader til dit BMZ-batteri. Et cykelbatteri med en spænding på 36V har brug for en cykelbatterioplader med en spænding på 42V, et cykelbatteri med en spænding på 24V har brug for en batterioplader på 29,4V. Udover spændinger er der forskel på ampere, og jo flere ampere en cykeloplader har, jo hurtigere bliver batteriet opladet. En BMZ-batterioplader på mellem 1,5 A og 3 A betragtes som normal. En batterioplader på 4A eller mere betragtes som en hurtigoplader, og det anbefales kun at bruge en hurtigoplader, når det er nødvendigt. Se produktsiden for det ønskede batteri for at finde den rigtige oplader.

 

Køber du et BMZ-batteri? Vælg det rigtige batteri til dig!

Hvis du vil købe et BMZ-batteri, er det vigtigt at sørge for, at du køber det rigtige batteri. Det er meget almindeligt, at forskellige cykelbatterier ligner hinanden meget, selv om de ikke altid kan udskiftes. For at undgå at bestille det forkerte BMZ elcykelbatteri skal du kigge på det varenummer og/eller typenummer, der er angivet på det cykelbatteri, du prøver at udskifte. Hvis det matcher et af de delnumre/typenumre, der er angivet på produktsiden for det BMZ-batteri, du leder efter, så er det BMZ-batteri, du skal bruge! 

Du kan også kontakte vores kundeservice og sende billeder af dit gamle batteri. De kan faktisk give dig personlig ekspertrådgivning!

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte