Bosch PowerTube 750 Smart System Vandret

Bosch PowerTube 750 Smart System Vandret

7.091,24
Leveringstid: 1 uge
    • Bedste overordnet pris på alle cykel batterier
    • Hurtig levering
    • Gratis fragt ved 750 DKK,-
    • Vurdering fra kunderne: 4.9 ud af 5
    • 30 dages returpolitik
Bosch PowerTube 750 Smart System Vandret

Bosch PowerTube 750 Smart System Vandret

7,091.24
Produkt Specifikationer
VarenummerEBBE.BO.034
BatterimærkeBosch
Smart & non-smartSMART
Typeoriginal
Placeringi rammen
Spænding36V
Kapacitet20.1Ah
Vermogen750Wh
Teknologili-ion
Farvesort
Garanti2 års reparationsgaranti

+ Alle specifikationer

Produkt beskrivelse

Bosch PowerTube 750 Smart System Vandret

Inden Bosch PowerTube 750-batteriet blev annonceret, var vi allerede overbevist af den stærke kapacitet i Bosch PowerTube 625, men Bosch går skridtet videre med dette PowerTube 750-batteri. Desuden er dette cykelbatteri kompatibelt med det nye CX Smart-drevssystem (4. generation). Dette system vil give endnu mere kørekomfort i fremtiden. Bosch kalder i øvrigt ofte denne nye generation af drivsystemer for Bosch Smart System. Via eBike Flow-appen kan pedelec'en forbindes med en helt ny e-bike-verden, der er fyldt med helt nye cykelimpulser. Tidligere var PowerTube 625 det cykelbatteri med den højeste kapacitet. Med en kapacitet på 750Wh vil dette nye batteri blive det første valg i hakkeordenen for cykelentusiaster, som ikke har nok af et almindeligt batteri. Ligesom sine PowerTube-forgængermodeller skiller Bosch PowerTube 750 sig ud med hensyn til design, kraft og kvalitet. Som du er kommet til at forvente, kan PowerTube 750 integreres fuldt ud i rammen på din elcykel takket være et slankt, aflangt design. Bosch PowerTube 750 smart vil på grund af sin store kapacitet især være at finde på sporty E-mountainbikes. Desuden kan det kraftige batteri være praktisk for folk, der kan lide at tage på cykelferie. Bosch's pålidelige kvalitet sikrer også, at du kan regne med et stort udvalg, lang levetid og høje sikkerhedsstandarder. Du kan forresten oplade dette batteri med Bosch 4A SMART Charger.

 

BEMÆRK: Bosch har valgt at forsyne PowerTube 750 cykelbatteriet med helt opdaterede stik. Det betyder, at Bosch PowerTube 750Wh IKKE er kompatibel med din nuværende Bosch PowerTube 400 eller Bosch PowerTube 500 eller Bosch PowerTube 625. Du skal bruge en særlig oplader til at oplade PowerTube 750-batteriet.

 

Bosch PowerTube 750 Smart Egenskaber

Bosch PowerTube 750 smart-batteriet er kendetegnet ved sin høje kapacitet. Cykelbatteriet er fremragende til tunge ture med lange afstande. Cykelbatteriet har en langstrakt form ligesom sine forgængere og har igen et moderne sort design. Bosch PowerTube har desuden helt nye stik, som gør dette cykelbatteri inkompatibelt med eksisterende elcykler med ældre drivsystemer. Desuden har Bosch også en ny 4A-oplader til dette nye Smart System, som gør det muligt at oplade Bosch PowerTube 750 med 50 % på kun 2 timer. Inden for 6 timer skal batteriet være fuldt opladet.

+ Læs mere

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte

Produktanmeldelser

Bosch PowerTube 750 Smart System Vandret
Din bedømmelse