Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus Cykelbatteri

Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus Cykelbatteri

4.842,28
Leveringstid: 1 uge
    • Bedste overordnet pris på alle cykel batterier
    • Hurtig levering
    • Gratis fragt ved 750 DKK,-
    • Vurdering fra kunderne: 4.9 ud af 5
    • 30 dages returpolitik
Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus Cykelbatteri

Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus Cykelbatteri

4,842.28
Produkt Specifikationer
VarenummerEBBE.SP.038
Spænding36V
Smart & non-smartSMART
BatterimærkeSparta
Typeoriginal
Placeringi rammen
Teknologili-ion
Farvehvid
EAN Code8715957361303
Garanti2 års reparationsgaranti
Vægt (kg)2.3
Varenummer41122101

+ Alle specifikationer

Produkt beskrivelse

Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus Cykelbatteri

Sparta E-Motion Remove 36V cykelbatteri kaldes normalt også ofte for Sparta kædeskærm batteri eller Batavus kædeskærm batteri. Det skyldes, at E-Motion Remove-kædebeskyttelsesbatteriet findes i forskellige cykelmodeller fra både Sparta og Batavus. Det er ikke overraskende, da Sparta og Batavus begge er en del af moderselskabet Accel.

Dette Sparta Kædekasse/Chaincase cykelbatteri er et innovativt batteri produceret af den anerkendte producent af elcykelbatterier Sparta. Med ekspertise i fremstilling af en bred vifte af elcykelmodeller og elcykelkomponenter som motorer, skærme, stel, sensorer og opladere er Sparta kendt som specialist i elcykelbranchen. Dette omdømme skyldes til dels deres omfattende viden om elcykler og elcykelkomponenter, som er udviklet i virksomheden, siden Sparta blev grundlagt i 1888 i Holland. Sparta E-motion Remove Kædeæske-batteriet er specielt designet til at blive integreret i elcyklens kædekasse og har en kapacitet på 9,6 Ah. Batteriet garanterer også kvalitet og pålidelighed. Hvis dit gamle Sparta Kædeæske-batteri skal udskiftes, tilbyder dette Chaincase-batteri en problemfri og effektiv udskiftning, der giver din elcykel en pålidelig og bæredygtig strømkilde igen.

 

Sparta Kædeæske Batteri/Chaincase Batteri Egenskaber

Sparta Kædeæske/Chaincase-batteriet udmærker sig ved sit kompakte og strømlinede design, der gør det muligt at integrere det problemfrit i kædekassen på din elcykel. Faktisk er batteriet helt diskret, da det er fuldt integreret i kædekassen. Brugervenlighed er en anden vigtig egenskab ved Chaincase-batteriet; cykelbatteriet er let at installere og fjerne, hvilket gør opladning og vedligeholdelse af batteriet meget let.

Et af de mest iøjnefaldende træk ved Sparta E-Motion Remove-cykelbatteriet er det avancerede SMART Battery Management System (BMS). Dette system spiller en afgørende rolle for at forlænge batteriets levetid og sikre sikkerheden under brug. Derudover har Batavus E-Motion Remove-batteriet også IP65-certificering, hvilket betyder, at batteriet er støvtæt og beskyttet mod vandstråler. Du kan finde flere tips til vedligeholdelse og lang levetid for dit cykelbatteri på vores informative blog.

+ Læs mere

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte

Produktanmeldelser

Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus Cykelbatteri
Sparta E-Motion Remove 36V 9.6Ah Batavus Cykelbatteri
Din bedømmelse