Fazua Evation 250X

Fazua Evation 250X

3.718,47
Leveringstid: 1 uge
    • Bedste overordnet pris på alle cykel batterier
    • Hurtig levering
    • Gratis fragt ved 750 DKK,-
    • Vurdering fra kunderne: 4.9 ud af 5
    • 30 dages returpolitik
Fazua Evation 250X

Fazua Evation 250X

3,718.47
Produkt Specifikationer
VarenummerEBBE.FA.002
BatterimærkeFazua
Typeoriginal
Placeringi rammen
Spænding36V
Vermogen252Wh
Teknologili-ion
Dimensioner29,5 x 8 x 7,5 (LxBxH in cm)
Farvesort
EAN Code4054571138644
Garanti2 års reparationsgaranti

+ Alle specifikationer

Produkt beskrivelse

Fazua Evation 250 X cykelbatteri

Da vi udviklede Fazua Evation-systemet, var hovedfokus på sporty elcykler. Tænk landevejscykler, gravelcykler, mountainbikes og bycykler. Takket være Fazuas avancerede teknologi er de i stand til at fusionere den elektriske cykelverden med den sportslige cykelverden. En racercykel med et Fazua Evation-cykelbatteri giver dig perfekt pedalassistance. Det er blandt andet derfor, at dette cykelbatteri kommer til sin ret på de tungere dele af cykelturen. Ideelt til bjergene eller skoven, men også fremragende til den daglige tur til arbejde.

BEMÆRK: I dette tilfælde er der tale om Fazua Evation 250X. Du kan tænde og slukke for dette cykelbatteri uden at skulle fjerne batteriet fra cyklen. Denne såkaldte wake-up-funktion er mulig takket være Fazua Remote fX eller Fazua Remote bX. Disse fjernbetjeninger giver dig fuld kontrol over dit Fazua Evation-batteri. Uden et stort, klodset batteridisplay. For den almindelige Fazua Evation 250, besøg venligst her.

 

Fazua batteri til elcykel Egenskaber

Fazua-cykelbatteriet har en sort farve med et cylindrisk design. På siden finder du de nødvendige oplysninger om selve cykelbatteriet. Takket være det kompakte design af Fazua Evation 250 X cykelbatteriet er det nemt at opbevare og om nødvendigt tage med som reservebatteri til din elcykel. Batteriet er monteret i stellet. Som et resultat passer cykelbatteriet ofte problemfrit ind i designet på din elskede elcykel. Selv på landevejscykler. Det føles næsten, som om du slet ikke har et batteri på din cykel. Derudover er Fazua Evation-batteriet udstyret med battericeller fra teknologigiganten Samsung. Celletypen er INR18650-35E.

+ Læs mere

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte

Produktanmeldelser

Fazua Evation 250X
Din bedømmelse