Klever Battery cykelbatterier

Klever cykelbatteri til din elcykel

Er du på udkig efter et kraftigt batteri af høj kvalitet? Her på batteri-til-elcykel.dk har vi Klever E-Bike-batteriet til dig!

 1. Klever Battery 570Wh
  Klever Battery 570Wh
  6.708,51
  Leveringstid: 1 uge
  Specifikationer »
 2. Klever Battery 1600Wh
  Klever Battery 1600Wh
  17.143,97
 3. Klever cykelbatteri 1200Wh
  Klever cykelbatteri 1200Wh
  12.671,63
 4. Klever Battery 850Wh
  Klever Battery 850Wh
  9.317,38

Klever Battery cykelbatterier

Klever-elcykler har været meget populære i de seneste år. Dette kan derfor have noget at gøre med Klever-cykelbatteriernes enorme kapacitet. Klever Battery cykelbatterier er designet til at levere ekstremt høj effekt. Det er generelt ret store batterier. Størrelsen sikrer derfor, at den kan levere så meget strøm, at du behøver at genoplade meget mindre. Det skyldes, at du kan cykle meget længere distancer, før batteriet er tomt. 

 

Klever E-Bike batteri til Klever elcykler

Der findes et stort antal forskellige Klever-elcykler. Disse har dog ofte den samme type cykelbatteri. Det skyldes, at de forskellige Klever-batterier kan udskiftes. Den største forskel ligger derfor i den effekt, de kan levere. Så du kan montere alle forskellige Klever-batterier i alle Klever-elcykler. Det er meget rart, da du således også kan vælge at købe et batteri med lidt mere eller mindre kapacitet næste gang. Hvis du f.eks. har planer om at tage på cykelferie flere gange i fremtiden, kan det være rart at vælge et batteri med større kapacitet, når dit gamle batteri går i stykker. 

 

Klever cykelbatterier til din Klever-cykel

Klever Battery Klever-batterierne har et meget praktisk design. De har nemlig et håndtag, der gør det meget nemt for dig at fjerne cykelbatteriet fra din elcykel og bære det et stykke tid, hvis det er nødvendigt. Klever gør det endnu nemmere at have Klever-batterier med dig ved hjælp af Klever Ortlieb Battery Bag. Denne taske giver ekstra beskyttelse og kan være praktisk i nogle tilfælde, f.eks. når du skal have dit cykelbatteri med dig på en længere strækning hver dag. Klever-batterier har desuden en knap, som du kan trykke på for at se, hvor fuldt batteriet stadig er. Så du kan nemt se, om dit batteri stadig har nok energi til at tage på en lang cykeltur. Endelig er Klever cykelbatteriernes port også beskyttet mod snavs og vand med en gummibeskyttelse.

Send os en e-mail

82% vælger dette!
Du får svar inden for et par timer på hverdage!

 

Klik her for at sende en e-mail til os

Chat med batteri-til-elcykel.dk

Et øjeblikkeligt svar på dit spørgsmål.

9:30 - 11:30

13:30 - 15:30

Klik her for at chatte