Onderhoud

 1. Hvornår skal jeg udskifte mit cykelbatteri?

  Hvornår skal jeg udskifte mit cykelbatteri?

  Batteriets rækkevidde forklarer, hvor mange kilometer du kan køre ved hjælp af pedalassistenten. Hvis dette område forværres drastisk, er det et klart signal om, at batteriet på din e-cykel skal skiftes. I en sådan situation er det tilfældet, at cykelbatteriet sandsynligvis fortsat oplades korrekt, men ikke længere giver strøm nok til at nå det antal kilometer, det er designet til batteriet. Selvom opladningen af ​​dit batteri tager usædvanlig lang tid, er det nødvendigt at reparere et cykelbatteri eller en komplet udskiftning af batteriet. Det er normalt, at et ældre batteri tager længere tid at oplade. Du vil dog bemærke, når det tager usædvanlig lang tid at oplade.

  Læs mere
 2. Opladning af cykelbatteriet: hvordan fungerer det?

  Opladning af cykelbatteriet: hvordan fungerer det?

  Du skal regelmæssigt oplade et elektrisk cykelbatteri. Vil du vide, hvordan opladning fungerer, og hvor lang tid det tager at oplade et elektrisk cykelbatteri? Så læs videre!

  Læs mere
 3. Forbedre batterilivet på en e-bike: dette skal observeres

  Forbedre batterilivet på en e-bike: dette skal observeres

  Livet af et cyklebatteri er en af de vigtigste overvejelser når man køber et batteri. Det er fordi batteriet er en af de vigtigste komponenter af en elcykel. Intet vil være mere irriterende end, at invester en masse penge i et batteri, bare for at købe et nyt batteri inden for kort tid. Spørgsmålet opstår: Hvor lang tid holder et batteri til en elcykel? Er det vigtig at du holder cyklebatteriet under optimale forhold?

  Af denne grund, vil vi gerne give dig nogen god råd, og fakta omkring elcykel batterier du kan bruge til at øge livet af dit cyklebatteri.

  Læs mere
 4. Hvordan kan jeg forlænge levetiden på e-cykelbatteriet?

  Hvordan kan jeg forlænge levetiden på e-cykelbatteriet?

  Du gør dette ved at holde cykelbatteriets opladning mellem 20% og 80%. Hvis du ikke skal bruge cykelbatteriet i lang tid, skal du starte det med en opladning mellem 20% og 30% til 50%. Hvor lang tid holder et cykelbatteri? Du får en længere levetid for dit batteri, hvis du vedligeholder det bedre.

  Læs mere
 5. Hvordan kan jeg udføre en elcykel batteritest?

  Hvordan kan jeg udføre en elcykel batteritest?

  Desværre har batteriet på en elektrisk cykel heller ikke en uendelig levetid. Batteriets effekt falder med årene. Du opnår ikke længere det rækkevidde, du opnåede, da du lige havde købt cyklen. Du kan selvfølgelig købe et nyt batteri med det samme. Men inden du gør det, vil du sikre dig, at reduktionen i rækkevidde skyldes batteriet og ikke noget andet. Et nyt batteri til din e-cykel kan være ret dyrt. Hvordan kan du teste et elektrisk cykelbatteri?

  Læs mere
Vis pr. side